Onze Partners

Regionaal

Society Against Sexual Orientation Discrimination

Society Against Sexual Orientation Discrimination (SASOD) komt in Guyana op voor de rechten van de mens en de waardigheid van Guyanese burgers, ongeacht hun ras, geslacht, geloofs-overtuiging, seksuele geaardheid of beperking.

Telefoon: (+592) 6860835 / (+592) 6145187
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.sasod.org.gy

J-Flag

De Jamaicaanse organisatie, Jamaican Forum for Lesbians and Gays (J-Flag) behartigt de belangen van lesbiennes, homomannen en transgenders.

J-FLAG Helpline: (876) 978-8988
Algemeen informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website gerelateerde problemen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Testimonies: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.jflag.org

Caribbean Vulnerable Communities (CVC)

Caribbean Vulnerable Communities (CVC), is een coalitie bestaande uit gemeenschapsleiders en niet-gouvernementele organisaties, die diensten bieden aan kwetsbare groepen. Tot deze groep behoren mannen die seks hebben met mannen (MSM), sekswerkers, drugsverslaafden, weeskinderen, migranten, ex-gedetineerden en jongeren die onder bijzonder moeilijke omstandigheden leven. Op dit moment bestaat CVC uit 90 leden verspreid over het Caribischgebied die werkzaam zijn in Antigua, Belize, de Bahamas, Dominica, Jamaica, Haïti, de Dominicaanse Republiek, St. Lucia, Barbados, Grenada, Curaçao, Trinidad en Tobago, Guyana, Puerto Rico, St. Vincent, de Franse Caraïben en Suriname.

Adres: 4 Upper Musgrave Avenue, Kingston10, Jamaica, West Indies
Telefoon/Fax: +1 876 978 9482
Website: www.cvccoalition.org

United Belize Advocacy Movement (UNBAM)

United Belize Advocacy Movement is een belangenorganisatie die ervoor strijdt stigmatisering en discriminatie in Belize te verminderen. Hierbij wordt veelal gebruik gemaakt van, op rechten gebaseerde benaderingen.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 501-673-5641 of 222-5182

Jamaica AIDS Support for Life (JASL)

Jamaica AIDS Support for Life is in 1991 opgericht. De organisatie verwelkomt een ieder en discrimineert niet op basis van huidskleur, geloof, seksuele geaardheid, sekse, ras, handicap of leeftijd. JASL concentreert zich vooral op degenen die door sociale status, seksuele geaardheid of sekse bijzonder kwetsbaar zijn. Hiertoe worden de volgende groepen gerekend: Personen die leven met hiv ( PLHIV), lesbiennes Gays Biseksuelen Transgenders (GLBT), mannen die seks hebben met mannen (MSM), sekswerkers, slechthorenden en overige kwetsbare groepen.

Adres: 4 Upper Musgrave - Avenue, Kingston 10
Telefoon: (876) 978-2345
Fax: (876) 978-7876
Email: iDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.jamaicaaidssupport.com

United & Strong (U & S)

United & Strong begon in 2001 met haar werkzaamheden, maar is pas in het jaar 2005 geregistreerd.Het is een organisatie die werkt aan de oprichting van geschikte en passende communicatienetwerken binnen de LGBT-gemeenschap. Zij bieden ondersteuning en vergemakkelijken de verspreiding van informatie over de LGBT-gemeenschap, over het gedrag en rechten van bovengenoemde gemeenschap in St. Lucia. Ze hebben regelmatig educatieve sessies over gezondheid, HIV/AIDS, stigmatisering, discriminatie en de rechten van de mens.

Adres: Saint Lucia, West Indies
Telefoon: 17582855899, 1758518044
P.O. Box 772, Castries
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
Adres: Oude Charlesburgweg 63
Telefoon: +597- 411087
Postbus: 708, Paramaribo – Suriname
Email: info@surinamemenunited.com

Doneer vandaag!

Bankgegevens:
RBS: USD 2400001000309018
RBS: USD 2400001000379032

Stuur ons jouw bericht!

Naam*
Vul uw naam in.

Email*
Vul een geldig email adres in.

Uw Bericht*
Schrijf uw boodschap.

Verifieer dat u geen robot bent.