Over Ons

Wie Zijn Wij?

Visie

De realisatie van het recht op gezondheid, gelijke rechtsbescherming en privacy zijn voorwaarden voor een gezonder leven van homomannen en andere mannen die seks hebben met mannen (MSM)

Missie

Het reduceren van de HIV transmissie onder homomannen en andere mannen die seks hebben met mannen, middels het promoten van een gezonde leefstijl.

Doelstelling

Het verkrijgen van inzicht in de sociaal maatschappelijke, sociaal economische, gezondheids - en overige maatschappelijke gebieden waarin mannen leven die affectieve relaties met elkaar hebben. 

Het stimuleren van de eigen identiteit, het vergroten van de maatschappelijke acceptatie en het stimuleren van de sociaaleconomische onafhankelijkheid van de doelgroep.

Wie zijn wij?

Suriname Men United (SMU) zet zich in voor het welzijn en de gezondheid van mannen die seks hebben met mannen (MSM) en Transgender personen (TG).

Met informatie en voorlichting wil de stichting de verspreiding van HIV en andere seksuele overdraagbare infecties helpen voorkomen. SMU werkt ook aan een betere naleving van de mensenrechten in Suriname, zoals het recht op gezondheid.

Voor wie zijn wij er?

Wij zijn er voor mannen die seks hebben met mannen (afgekort MSM) en transgender personen (TG).

Hoe komt u in contact met ons?

Wilt u iets te weten komen over de organisatie zelf, dan kunt u gerust contact maken met ons via de onderstaande contact informatie. Heeft u behoefte aan een van onze diensten? Neem contact met ons op. 

Suriname Men United

Oude Charlesburgweg 63
Telefoon: (+597) 411087
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Openingstijden: Maandag – Vrijdag: 09:00 – 16:00 uur

 
Adres: Oude Charlesburgweg 63
Telefoon: +597- 411087
Postbus: 708, Paramaribo – Suriname
Email: info@surinamemenunited.com

Doneer vandaag!

Bankgegevens:
RBS: USD 2400001000309018
RBS: USD 2400001000379032

Stuur ons jouw bericht!

Naam*
Vul uw naam in.

Email*
Vul een geldig email adres in.

Uw Bericht*
Schrijf uw boodschap.

Verifieer dat u geen robot bent.